TV NVIDIA SHIELD | Streaming Media Player nganggo Remote & Game Controller

Entuk saka Amazon NVIDIA SHIELD TV

  • Nyambung Google Life - Ngakses kabeh konten Google lan fitur ngarep cerdas karo Asisten Google, enggo bareng Foto Google ing 4K, lan matak aplikasi favorit menyang TV nganggo Chromecast 4K.
  • 4K HDR Powerhouse - Watch Netflix lan Amazon Video ing 4K HDR sing garing, lan YouTube, Film & TV Google Play, lan VUDU ing 4K. Aplikasi kaya HBO Now, Spotify, lan ESPN nyukupi kabeh kabutuhan hiburan.
  • Game-Powered NVIDIA - Game game saka PC sing dimainake ing GeForce menyang TV ing HDK 4K ing 60 FPS. Entuk game awan bertenaga NVIDIA kanthi GeForce SAIKI. Lan seneng game eksklusif Android mung ing SHIELD.
  • Siap Smart Home - Asisten Google ngidini sampeyan ngontrol hiburan lan omah sing cerdas kanthi swarane. Tambah SmartThings Link menyang lampu sambung nirkabel, pamicara, termostat, lan liya-liyane.

Game gamepad mocute 054 blangkon blangkon Nirkabel

Entuk murah sampeyan saka kene Mocute 054

Revolusi Hiburan Ngarep Omah

Apa sing ditindakake Android Box?

Kaya sing dingerteni, Android Box adhedhasar piranti lunak Android sing padha sing ditemokake ing ponsel, nanging tweak bisa digunakake ing piranti streaming TV.

Kothak Android nggawe TV apa-apa luwih cerdas tinimbang cerdas, kaya nggabungake telpon paling cerdas utawa tablet ing steroid karo TV layar amba utawa layar Projektor lan jinis kontrol remot kaya mouse, keyboard, mouse udara Gyro, pengontrol game, remot TV biasa lsp. kanggo entuk pengalaman pangguna hiburan paling apik ing mangsa ngarep. Sampeyan ora mbutuhake PC utawa Game Box sing larang, supaya bisa duwe hiburan sing paling apik. Kauntungan paling gedhe ing Android Box yaiku pilihan kanggo nginstal aplikasi Google lan Kodi.

Kanthi Kodi sampeyan duwe kesempatan kanggo nonton meh kabeh kanthi gratis lan tanpa langganan kaya acara TV, Film, saluran TV Live, Torrents, Youtube etc…

Kanthi Google Play nyimpen, sampeyan bisa nginstal Game Android lan muter ing TV nggunakake kontrol game, keyboard utawa mouse. Utawa sampeyan bisa nggunakake pilihan Miracast kanggo nggambar layar lan main game saka smartphone ing layar amba nggunakake smartphone minangka pengontrol.

Sampeyan bisa nginstal aplikasi IP Tv kanggo nonton TV langsung, utawa nggunakake Netflix

Uga acara TV lan film, TV Android ngidini sampeyan main game, kaya ing PlayStation TV lan Amazon Fire TV. Android TV bakal gumantung ing Toko Puteran Google kanggo ngirim konten, nanging telusuran uga bakal nggabungake liwat layanan streaming pihak katelu kayata Netflix yen relevan.

Yen sampeyan duwe Netflix, Blinkbox utawa Perdhana Cepet Instal diinstal ing TV Android lan sampeyan takon supaya golek film sing dibintangi Cate Blanchett, TV Android kudu katon ing kabeh supaya bisa ndeleng apa sing kasedhiya.

Alamiah, sampeyan uga bisa nonton TV biasa, yen ngapung kapal sampeyan.

Kaya Chromecast, TV Android uga gandha minangka streamer karo fitur Cast kasebut. Dadi pangguna bisa nemokake konten ing mobiles utawa browser Chrome lan gulung menyang TV Android, ora kuwatir.