TV NVIDIA SHIELD | Streaming Media Player nganggo Remote & Game Controller

 

Entuk saka Amazon NVIDIA SHIELD TV

  • Nyambung Google Life - Ngakses kabeh konten Google lan fitur ngarep cerdas karo Asisten Google, enggo bareng Foto Google ing 4K, lan matak aplikasi favorit menyang TV nganggo Chromecast 4K.
  • 4K HDR Powerhouse - Tonton Video Netflix lan Amazon ing 4K HDR sing asri, lan YouTube, Google Play Film & TV, lan VUDU ing 4K. Aplikasi kaya HBO Saiki, Spotify, lan ESPN nyukupi kabeh kabutuhan hiburan.
  • Game-Powered NVIDIA - Game game saka PC sing dimainake ing GeForce menyang TV ing HDK 4K ing 60 FPS. Entuk game awan bertenaga NVIDIA kanthi GeForce SAIKI. Lan seneng game eksklusif Android mung ing SHIELD.
  • Siap Smart Home - Asisten Google ngidini sampeyan ngontrol hiburan lan omah sing cerdas kanthi swarane. Tambah SmartThings Link menyang lampu sambung nirkabel, pamicara, termostat, lan liya-liyane.

Revolusi Hiburan Ngarep Omah

Apa sing ditindakake Android Box?

Kaya sing diandharake, Android Box adhedhasar piranti lunak Android sing padha sing ditemokake ing ponsel, nanging tweak bisa digunakake ing piranti streaming TV.

Android Box nggawe TV dadi luwih Cerdas tinimbang pinter, kayata nggabungake telpon utawa tablet sing paling apik ing steroid kanthi TV layar amba utawa layar Proyektor lan kabeh jinis remot kontrol kayata mouse, keyboard, mouse udara Gyro, kontrol game, remot TV normal lsp kanggo entuk pengalaman pangguna hiburan paling apik mbesuk. Sampeyan ora butuh PC utawa Game Box larang maneh supaya bisa duwe hiburan paling apik. Keuntungan paling gedhe saka Android Box yaiku pilihan kanggo nginstal aplikasi Google play lan Kodi.

Kanthi Kodi sampeyan duwe kesempatan kanggo nonton meh kabeh gratis lan tanpa langganan kaya acara TV, Film, Saluran TV Langsung, Torrents, Youtube lsp.

Kanthi Google Play nyimpen, sampeyan bisa nginstal Game Android lan muter ing TV nggunakake kontrol game, keyboard utawa mouse. Utawa sampeyan bisa nggunakake pilihan Miracast kanggo nggambar layar lan main game saka smartphone ing layar amba nggunakake smartphone minangka pengontrol.

Sampeyan bisa nginstal aplikasi IP Tv kanggo nonton TV langsung, utawa nggunakake Netflix

Uga acara TV lan film, TV Android ngidini sampeyan main game, kaya ing PlayStation TV lan Amazon Fire TV. Android TV bakal gumantung ing Toko Puteran Google kanggo ngirim konten, nanging telusuran uga bakal nggabungake liwat layanan streaming pihak katelu kayata Netflix yen relevan.

Yen sampeyan duwe Netflix, Blinkbox utawa Perdhana Cepet Instal diinstal ing TV Android lan sampeyan takon supaya golek film sing dibintangi Cate Blanchett, TV Android kudu katon ing kabeh supaya bisa ndeleng apa sing kasedhiya.

Alamiah, sampeyan uga bisa nonton TV biasa, yen ngapung kapal sampeyan.

Kaya Chromecast, TV Android uga gandha minangka streamer karo fitur Cast kasebut. Dadi pangguna bisa nemokake konten ing mobiles utawa browser Chrome lan gulung menyang TV Android, ora kuwatir.