TV NVIDIA SHIELD | Transmetimi i Media Player me Remote & Game Controller

 

Merr nga Amazon NVIDIA SHIELD TV

  • Lidhu me Google Life - Qasuni të gjitha përmbajtjet tuaja të Google dhe veçoritë e shtëpisë së zgjuar me Asistentin Google, ndajeni Google Photos tuaj në 4K dhe hidhni aplikacionet tuaja të preferuara në TV tuaj me Chromecast 4K.
  • Central elektrik 4K HDR - Shikoni Netflix dhe Amazon Video me 4K HDR të freskët dhe YouTube, Filma dhe TV Google Play dhe VUDU në 4K. Aplikacione si HBO Now, Spotify dhe ESPN plotësojnë të gjitha nevojat tuaja për argëtim.
  • Lojëra të NVIDIA-Powered - Hidhni lojëra nga PC-ja e pajisur me GeForce në TV tuaj në HDK 4K me 60 FPS. Merrni lojëra cloud me fuqi NVIDIA sipas kërkesës me GeForce TANI. Dhe shijoni lojëra ekskluzive Android vetëm në SHIELD.
  • Smart Home Ready - Asistent Google ju lejon të kontrolloni argëtimin tuaj dhe shtëpinë e zgjuar me zërin tuaj. Shtoni Lidhje SmartThings për të lidhur pa tel dritat, altoparlantët, termostatet dhe shumë më tepër.

Revolucioni i zgjuar i argëtimit në shtëpi

Çfarë bën Android Box?

Siç sugjeron emri i tij, Android Box është i bazuar në të njëjtin softuer Android që gjendet në celular, por ndryshoi për të punuar në pajisjet e transmetimit të TV.

Android Box e bën çdo TV të jetë më i zgjuar se i zgjuar, është si të ndërthurësh telefonin më të mirë inteligjent ose tabletin në steroid me ekran të madh TV ose ekranin e Projektorit dhe çdo lloj telekomande si miun, tastierën, miun ajror Gyro, kontrolluesin e lojës, telekomandën normale të TV etj për të marrë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit të argëtimit për të ardhmen. Ju nuk keni nevojë për më shumë PC të kushtueshëm ose lojëra kuti për të pasur argëtimin më të mirë. Përparësia më e madhe e Android Box është opsioni për të instaluar çdo aplikacion të Google play dhe Kodi.

Me Kodin keni mundësinë të shikoni pothuajse gjithçka falas dhe pa pajtim si shfaqje TV, Filma, Kanale TV Live, Torrent, Youtube etj

Me dyqanin Google Play mund të instaloni çdo lojë Android dhe ta luani atë në TV tuaj duke përdorur çdo kontrollues të lojës, tastierën ose miun. Ose mund të përdorni opsionin Miracast për të pasqyruar ekranin tuaj dhe të luani ndonjë lojë nga smartphone tuaj në ekran të madh duke përdorur smartphone tuaj si kontrollues.

Mund të instaloni aplikacione IP TV për të parë TV live, ose të përdorni Netflix

Si dhe shfaqje TV dhe filma, Android TV ju lejon të luani lojëra, ashtu si PlayStation TV dhe Amazon Fire TV. Android TV do të mbështetet në Dyqanin Google Luaj për të dhënë përmbajtje, por kërkimi gjithashtu do të kryhet përmes shërbimeve të transmetimit të palëve të treta siç është Netflix kur është e rëndësishme.

Nëse keni instaluar Netflix, Blinkbox ose Prime Instant Video në Android TV dhe i kërkoni që të shikoni për filmat që interpretojnë Cate Blanchett, Android TV duhet të shikojë të gjithë ata për të parë se çfarë është në dispozicion.

Natyrisht, ju do të jeni në gjendje të shikoni TV të rregullt, nëse kjo noton varkën tuaj.

Ashtu si Chromecast, Android TV gjithashtu dyfishon si transmetues me veçorinë e tij "Cast". Kështu që përdoruesit mund të gjejnë përmbajtje në celularët e tyre ose shfletuesin Chrome dhe ta lëvizin atë në TV e tyre Android, pa asnjë shqetësim.