Rreth nesh

Filozofia jonë është të sigurojmë informacione të dobishme, me cilësi të lartë falas. Ne kemi krijuar një faqe interneti përrallore që përmban informacion të besueshëm që është verifikuar nga anëtarët tanë me përvojë.

AndroBox.org

E lançuar në vitin 2017, faqja e internetit e AndroBox.org ofron informacion gjithëpërfshirës dhe të besueshëm për të gjitha pajisjet dhe aksesorët e aktivizuar me Android. Redaktorët tanë shqyrtojnë të gjitha opsionet për përdorimin e pajisjeve Android dhe aplikacioneve në to. Qëllimi ynë është që t'i sigurojmë përdoruesit këshillat më të mira për të blerë dhe përdorur teknologjitë e reja.

reklamat