NVIDIA SHIELD TV | Streaming Media Player nganggo Jauh & Game Controller

 

Meunang ti Amazon Nvidia tameng TV

  • Nyambung Google Kahirupan - Ngaksés sadaya kontén Google sareng fitur asal pinter anjeun sareng Asisten Google, bagikeun Poto Google anjeun dina 4K, sareng tuang aplikasi karesep anjeun ka TV sareng Chromecast 4K.
  • 4K HDR Powerhouse - Lalajo Netflix sareng Amazon Video dina garing 4K HDR, sareng YouTube, Google Play Pilem & TV, sareng VUDU dina 4K. Aplikasi sapertos HBO Ayeuna, Spotify, sareng ESPN nyumponan sadaya kabutuhan hiburan anjeun.
  • Game-Powered NVIDIA - Kaulinan tuang ti PC GeForce anjeun ka TV dina 4K HDR dina 60 FPS. Candak kaulinan awan anu dikuatkeun NVIDIA kalayan paménta sareng GeForce AYEUNA. Teras nikmati kaulinan Android ekslusif ukur dina SHIELD.
  • Siap Smart Home - Asisten Google ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun hiburan sareng ngarep pinter kalayan sora anjeun. Tambihkeun SmartThings Link kana lampu nirkabel tanpa kabel, speaker, termostat, sareng seueur deui.

Revolusi hiburan home anu langkung saé

Naon anu dilakukeun Android Box?

Sakumaha namina nunjukkeun, Android Box dumasarkeun kana parangkat lunak Android anu sami anu dipendakan dina telepon sélulér, tapi tweak pikeun dianggo dina alat streaming TV.

Android Box ngajantenkeun TV janten langkung pinter tibatan pinter, éta ibarat ngahijikeun telepon pinter atanapi tablet anu paling hadé dina stéroid sareng TV layar ageung atanapi layar Projector sareng naon waé kadali jarak jauh sapertos mouse, keyboard, mouse udara Gyro, pengontrol permainan, jauh TV normal jeung sajabana pikeun meunangkeun pangalaman pangguna hiburan pangsaéna di hareup. Anjeun teu kedah PC atanapi Game Box anu mahal deui pikeun ngagaduhan hiburan anu pangsaéna. Kauntungan pangbadagna ti Android Box nyaéta pilihan pikeun masang Google play app sareng Kodi.

Kalayan Kodi anjeun gaduh kasempetan kanggo nonton ampir sadayana gratis sareng tanpa langganan sapertos acara TV, Pilem, saluran TV Langsung, Torrents, Youtube dll.

Kalayan toko Google Play anjeun tiasa pasang waé Game Android sareng maénkeun dina TV anjeun nganggo Controller game, keyboard atanapi mouse. Atanapi anjeun tiasa nganggo pilihan Miracast pikeun eunteung layar anjeun sareng maén game naon waé tina smartphone anjeun dina layar gedé nganggo smartphone sapertos Controller.

Anjeun tiasa masang aplikasi IP Tv pikeun ningali TV langsung, atanapi nganggo Netflix

Kitu ogé acara TV sareng pilem, Android TV ngamungkinkeun anjeun maén kaulinan, sapertos TV PlayStation sareng Amazon Fire TV. Android TV bakal ngandelkeun Google Play Store pikeun nganteurkeun kontén, tapi pamilarian ogé bakal nyayogikeun jasa streaming pihak katilu sapertos Netflix nalika relevan.

Upami anjeun ngagaduhan Netflix, Blinkbox atanapi Perdana Instant Video dipasang dina Android TV sareng anjeun badé milarian film anu dibintanginya Cate Blanchett, TV Android kedahna ngintip sadaya jalma pikeun ningali naon anu sayogi.

Alami, anjeun ogé tiasa ningali TV biasa, upami anu ngambang parahu anjeun.

Sapertos Chromecast, TV Android ogé rangkep salaku streamer sareng fitur Cast na. Janten pangguna tiasa mendakan kontén dina mobiles atanapi browser Chrome na teras nyintreuk kana TV Android na, henteu aya hariwang.