TV NVIDIA SHIELD | Streaming Media Player sareng Jauh & Controller Game

Meunang ti Amazon Nvidia tameng TV

  • Nyambung Google Kahirupan - Ngaksés sadaya kontén Google sareng fitur asal pinter anjeun sareng Asisten Google, bagikeun Poto Google anjeun dina 4K, sareng tuang aplikasi karesep anjeun ka TV sareng Chromecast 4K.
  • 4K HDR Powerhouse - Watch Netflix sareng Amazon Video dina 4K HDR garing, sareng YouTube, Pilem & TV Google Play, sareng VUDU dina 4K. Aplikasi sapertos HBO Ayeuna, Spotify, sareng ESPN nyayogikeun sadaya kabutuhan hiburan anjeun.
  • Game-Powered NVIDIA - Kaulinan tuang ti PC GeForce anjeun ka TV dina 4K HDR dina 60 FPS. Candak kaulinan awan anu dikuatkeun NVIDIA kalayan paménta sareng GeForce AYEUNA. Teras nikmati kaulinan Android ekslusif ukur dina SHIELD.
  • Siap Smart Home - Asisten Google ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun hiburan sareng ngarep pinter kalayan sora anjeun. Tambihkeun SmartThings Link kana lampu nirkabel tanpa kabel, speaker, termostat, sareng seueur deui.

Mocute 054 blapégét gamepad Wireless kaulinan Wawakil Kontrol

Meunang Hormat anu murah ti dieu Mocute 054

Revolusi hiburan home anu langkung saé

Naon anu dijalankeun ku Android Box?

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, Android Box didasarkeun kana perangkat lunak Android anu sami anu dipendem dina ponsel, tapi tweaked damel di alat streaming TV.

Kotak Android ngajantenkeun TV tiasa janten langkung pintar tibatan pinter, éta sapertos ngagabungkeun telepon pintar pangsaéna atanapi tablet dina stéroid nganggo TV layar gedé atanapi layar Proyéktor sareng jinis kontrol jauh sapertos beurit, keyboard, beurit udara Gyro, pangatur kaulinan, jauh TV jauh jsb pikeun meunangkeun anu pangsaéna pangalaman pangangguran hiburan pikeun masa depan. Anjeun henteu peryogi langkung mahal PC atanapi Kotak Game langkung saé pikeun ngagaduhan hiburan anu pangsaéna. Kauntungan pangbadagna Android Box nyaéta pilihan pikeun masang sagala aplikasi maén Google sareng Kodi.

Kalayan Kodi anjeun gaduh kasempetan pikeun nonton ampir sadayana haratis sareng tanpa langganan sapertos acara TV, Pilem, saluran TV Live, Torrents, Youtube jsb.

Kalayan toko Google Play anjeun tiasa pasang waé Game Android sareng maénkeun dina TV anjeun nganggo Controller game, keyboard atanapi mouse. Atanapi anjeun tiasa nganggo pilihan Miracast pikeun eunteung layar anjeun sareng maén game naon waé tina smartphone anjeun dina layar gedé nganggo smartphone sapertos Controller.

Anjeun tiasa masang aplikasi IP Tv pikeun ningali TV langsung, atanapi nganggo Netflix

Kitu ogé acara TV sareng pilem, Android TV ngamungkinkeun anjeun maén kaulinan, sapertos TV PlayStation sareng Amazon Fire TV. Android TV bakal ngandelkeun Google Play Store pikeun nganteurkeun kontén, tapi pamilarian ogé bakal nyayogikeun jasa streaming pihak katilu sapertos Netflix nalika relevan.

Upami anjeun ngagaduhan Netflix, Blinkbox atanapi Perdana Instant Video dipasang dina Android TV sareng anjeun badé milarian film anu dibintanginya Cate Blanchett, TV Android kedahna ngintip sadaya jalma pikeun ningali naon anu sayogi.

Alami, anjeun ogé tiasa ningali TV biasa, upami anu ngambang parahu anjeun.

Sapertos Chromecast, TV Android ogé rangkep salaku streamer sareng fitur Cast na. Janten pangguna tiasa mendakan kontén dina mobiles atanapi browser Chrome na teras nyintreuk kana TV Android na, henteu aya hariwang.