Kategori: video

Pidéo pidéo ngeunaan kotak-kotak Android sareng alat anu aya hubunganana

NVIDIA SHIELD TV | Streaming Media Player nganggo Jauh & Game Controller

 

Meunang ti Amazon Nvidia tameng TV

  • Nyambung Google Kahirupan - Ngaksés sadaya kontén Google sareng fitur asal pinter anjeun sareng Asisten Google, bagikeun Poto Google anjeun dina 4K, sareng tuang aplikasi karesep anjeun ka TV sareng Chromecast 4K.
  • 4K HDR Powerhouse - Lalajo Netflix sareng Amazon Video dina garing 4K HDR, sareng YouTube, Google Play Pilem & TV, sareng VUDU dina 4K. Aplikasi sapertos HBO Ayeuna, Spotify, sareng ESPN nyumponan sadaya kabutuhan hiburan anjeun.
  • Game-Powered NVIDIA - Kaulinan tuang ti PC GeForce anjeun ka TV dina 4K HDR dina 60 FPS. Candak kaulinan awan anu dikuatkeun NVIDIA kalayan paménta sareng GeForce AYEUNA. Teras nikmati kaulinan Android ekslusif ukur dina SHIELD.
  • Siap Smart Home - Asisten Google ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun hiburan sareng ngarep pinter kalayan sora anjeun. Tambihkeun SmartThings Link kana lampu nirkabel tanpa kabel, speaker, termostat, sareng seueur deui.