kalaluasaan

Kawijakan Privasi androbox.org
Kawijakan privasi ieu dikumpulkeun pikeun ngaladénan langkung hadé pikeun anu paduli ku kumaha 'Inpormasi Dinten Hasilna Pribadi' (PII) aranjeunna dianggo sacara online. PII, sakumaha dijelaskeun dina hukum privasi AS sareng kaamanan inpormasi, nyaéta inpormasi anu tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo inpormasi sanésna pikeun ngidentipikasi, ngahubungi, atanapi milarian jalma tunggal, atanapi pikeun ngaidentipikasi hiji jalma dina kontéks. Punten bacakeun kabijakan privasi kami sacara saksama pikeun meunangkeun pamahaman anu jelas ngeunaan kumaha kami ngumpulkeun, ngagunakeun, ngajagaan atanapi upami henteu padu inpormasi diidentipikasi Pribadi anu saluyu sareng situs wéb urang.

 

Naon informasi pribadi urang kumpulkeun ti urang nu didatangan blog urang, ramatloka atanapi aplikasi?
Lamun susunan atawa ngadaptar dina situs urang, sakumaha luyu, anjeun bisa jadi dipenta pikeun nuliskeun ngaran anjeun, alamat surélék, alamat milist, nomer telepon atawa rinci séjén pikeun mantuan Anjeun sareng pangalaman Anjeun.
Nalika urang ngumpulkeun informasi?
Kami ngumpulkeun inpormasi ti anjeun nalika anjeun ngadaptar dina situs kami, langganan buletin atanapi ngalebetkeun inpormasi dina situs kami.

 

Kumaha ieu kami nganggo informasi Anjeun?

Urang bisa make inpo urang kumpulkeun ti anjeun lamun anjeun ngadaptar, sangkan meuli hiji, sign up for newsletter urang, ngabales komunikasi survey atanapi marketing, internetan ramatloka, atanapi migunakeun loka tangtu sejen pitur dina cara di handap ieu:

      Pikeun nyaluyukeun setelan pangalaman anjeun sarta pikeun ngidinan kami pikeun nganteurkeun jinis eusi na produk kurban nu anjeun paling resep.
      Pikeun ngaronjatkeun ramatloka kami guna hadé ngawula anjeun.
      Pikeun ngidinan kami pikeun layanan hadé anjeun ngarespon kana requests layanan palanggan Anjeun.
      Pikeun ménta ratings sarta ulasan ngeunaan jasa atawa produk
      Nuturkeun nepi ka aranjeunna sanggeus susuratan (live obrolan, email atanapi telepon inquiries)

 

Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?
Urang ulah make scanning kerentanan jeung / atawa scanning kana standar PCI.
Urang ukur nyadiakeun artikel na informasi. Simkuring pernah ménta nomer kartu kiridit.

Urang make Nyeken Malware biasa.

inpo pribadi anjeun ngandung balik jaringan aman tur ngan bisa diasupan ku jumlah kawates jalma anu boga hak aksés husus ka sistem misalna, sarta anu diperlukeun tetep informasi rahasia. Sajaba ti éta, sagala informasi sénsitip / kiridit nu nyadiakeun keur énkripsi via aman stop kontak Lapisan téhnologi (SSL).
Urang ngalaksanakeun rupa-rupa ukuran kaamanan lamun pamaké asup, submits, atawa aksés informasi maranéhna pikeun ngajaga kasalametan informasi pribadi anjeun.
Kabéh transaksi anu diolah ngaliwatan hiji panyadia gateway na teu disimpen atanapi olahan dina server kami.

 

Naha kami nganggo 'cookies'?
Leres. Cookie mangrupikeun file alit anu situs atanapi panyadia jasa na mindahkeun kana hard drive komputer anjeun ngalangkungan pangotéktak Wéb anjeun (upami anjeun ngamungkinkeun) anu ngamungkinkeun sistem situs atanapi panyadia layanan pikeun mikawanoh panyungsi anjeun sareng néwak sareng émut inpormasi anu tangtu. Salaku conto, kami nganggo cookies pikeun ngabantosan kami pikeun émut sareng ngolah barang dina karanjang balanja anjeun. Éta ogé dipaké pikeun ngabantosan kami ngartos karesep anjeun dumasar kana kagiatan situs sateuacanna atanapi ayeuna, anu ngamungkinkeun urang masihan anjeun jasa anu ningkat. Kami ogé nganggo cookies pikeun ngabantosan kami nyusun data agrégat ngeunaan patalimarga situs sareng interaksi situs sahingga urang tiasa nawiskeun pangalaman situs anu langkung saé sareng alat di payun.
Urang make cookies ka:
      Pitulung nginget sareng ngolah barang dina karanjang balanja.
      Ngartos sareng nyimpen preferensi pangguna pikeun kunjungan ka hareup.
      Ngalacak advertisements.
      Compile data agrégat ngeunaan lalulintas situs jeung interaksi situs guna nawiskeun pangalaman situs hadé tur parabot di mangsa nu bakal datang. Urang ogé bisa maké ladénan pihak-katilu dipercaya yén lagu inpo ieu atas nama urang.
Anjeun tiasa milih komputer ngingetkeun anjeun unggal cookie dikirim, atanapi anjeun tiasa milih pikeun mareuman sadaya cookies. Anjeun ngalakukeun ieu ngaliwatan setélan pangotéktak anjeun. Kusabab panyungsi rada béda, tingali dina Menu Pitulung panyungsi anjeun pikeun diajar cara anu leres pikeun ngarobih cookies anjeun.
Upami pamaké mareuman cookies dina panyungsi na:
Upami anjeun mareuman cookies, Sababaraha fitur anu parantos ngalaman langganan langkung efisien tiasa henteu tiasa leres kalayan leres. Sababaraha fitur anu nganggo situs anjeun ngalaman langkung efisien sainup henteu tiasa leres leres.

 

panyingkepan pihak-katilu

Kami henteu ngajual, padagangan, atanapi upami henteu pangiriman ka luar pihak Émbaran Diri Diidentipikasi dialamun kecuali kami nyayogikeun pangguna sateuacanna. Ieu henteu ngalebetkeun pasangan situs wéb sareng pihak-pihak sanés anu ngabantosan kami dina ngoperasikeun situs wéb, ngalaksanakeun usaha, atanapi ngaladikeun pangguna ka kami, salami pihak-pihak parantos satuju ngajaga inpormasi ieu. Urang ogé tiasa ngaleupaskeun inpormasi nalika ngaleupaskeun cocog pikeun matuh hukum, ngalaksanakeun kawijakan situs urang, atanapi ngajagi hak milik urang atanapi batur, harta atanapi kaamanan.

Sanajan kitu, informasi nganjang non-pribadi diwanoh bisa jadi disadiakeun ka pihak sejen pikeun pamasaran, iklan, atawa nu lianna.

 

Tumbu pihak-katilu
Aya kalana, di kawijaksanaan urang, urang bisa ngawengku atanapi nawiskeun produk atawa jasa pihak-pihak di ramatloka urang. situs pihak-katilu ieu boga kawijakan privasi misah tur bebas. kituna kami teu boga tanggung jawab atawa liability keur eusi na kagiatan ieu situs numbu. Mangkaning kami neangan ngajaga integritas situs urang jeung ngabagéakeun eupan balik wae ngeunaan loka ieu.

 

Google

Syarat pariwara Google tiasa dijumlahkeun ku Prinsip Iklan Google. Éta disimpen di tempat pikeun masihan pangalaman positip pikeun pangguna. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Urang make Advertising Google Adsense on ramatloka urang.
Google, salaku ngajual pihak katilu, nganggo cookies pikeun ngalayanan iklan dina situs urang. Pamakéan Google tina cookie DART ngamungkinkeun éta pikeun ngalayanan iklan ka pangguna dumasar kana kunjungan sateuacana kana situs kami sareng situs sanés dina Internét. Pangguna tiasa milih kaluar tina pamakéan cookie DART ku ngadatangan kawijakan privasi Google Ad sareng Kandungan Network.
Kami geus dilaksanakeun handap:
      Remarketing kalawan Google Adsense
      Démografi jeung kapentingan Ngalaporkeun
Urang marengan ngical paralatan pihak-katilu kayaning Google maké cookies mimitina-pihak (saperti cookies Google Analytics) jeung cookies pihak-katilu (kayaning cookie DoubleClick) atanapi identifiers pihak-katilu sejenna babarengan pikeun compile data ngeunaan interaksi pamaké kalawan tayangan iklan jeung fungsi layanan iklan séjén sabab nyaritakeun ramatloka urang.
Opting kaluar:
Pamaké bisa nyetél nu dipikaresep kanggo kumaha Google advertises ka anjeun migunakeun kaca Setélan Ad Google. Alternatipna, Anjeun bisa milih kaluar baé ku kaca Network Advertising prakarsa milih Out atawa ku cara make Google Analytics milih Out Browser nambahkeun on.


California Protection Privasi Online Act


CalOPPA mangrupikeun undang-undang nagara anu mimiti di nagara éta anu meryogikeun halaman wéb komérsial sareng jasa online masang kabijakan privasi. Jangkauan hukum dugi ka saluareun California kanggo meryogikeun saha waé perusahaan atanapi perusahaan di Amérika Serikat (sareng panginten dunya) anu ngoperasikeun situs wéb anu ngumpulkeun Inpormasi Diidentifikasi Pribadi ti konsumén California pikeun masang kabijakan privasi anu jelas dina halaman wéb na anu nyatakeun persis inpormasi anu dikumpulkeun sareng jalma-jalma individu atanapi perusahaan anu mana éta dibagi. - Tingali langkung seueur di: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Numutkeun CalOPPA, urang satuju kana di handap:
Pamaké bisa didatangan situs urang anonim.
Sakali kawijakan privasi ieu dijieun, urang bakal nambahan tumbu ka dinya dina kaca imah urang atawa sakumaha minimum a, dina kaca signifikan munggaran sanggeus ngasupkeun ramatloka urang.
Tautan Kawijakan Privasi kami kalebet kecap 'Privasi' sareng gampang dipendakan dina halaman anu parantos ditangtoskeun di luhur.
Anjeun bakal dibere beja naon parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan:
      Di Page Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami
Bisa ngarobah informasi pribadi anjeun:
      Ku logging ka akun anjeun
Kumaha carana sangkan situs urang ngadamel Ulah Teu Lacak sinyal?
Urang ngahargaan Ulah Teu Lacak sinyal na Ulah Teu Lacak, cookies tutuwuhan, atawa make iklan lamun mékanisme browser teu Lagu (DNT) aya dina tempat.
Teu situs urang ngidinan pihak-katilu tracking behavioral?
Éta ogé penting pikeun dicatet yén kami ngantunkeun ngalacak paripolah pihak katilu


COPPA (Barudak Online Privasi Protection Act)


Nalika datang ka koléksi inpormasi pribadi ti barudak di handapeun umur 13 taun, UU Perlindungan Privasi Online Barudak (COPPA) nempatkeun kolot. Komisi Perdagangan Federal, agénsi pelindung konsumen Amérika Serikat, ngalaksanakeun Aturan COPPA, anu mantra naon operator situs wéb sareng jasa online kedah dilakukeun pikeun ngajagaan privasi anak sareng kaamanan online.

Urang ulah husus pasar pikeun barudak di handapeun umur heubeul 13 taun.


Lila-Émbaran adil


Amalan Émbaran Fair Prinsip ngabentuk tulang tonggong tina hukum privacy di Amérika Serikat jeung konsep aranjeunna kaasup geus maénkeun peran signifikan dina ngembangkeun hukum panyalindungan data di sakumna dunya. Ngarti kana Émbaran Prinsip Fair Praktek jeung kumaha maranéhanana kudu dilaksanakeun nyaeta kritis sasuai jeung hukum privasi rupa nu ngajaga inpormasi pribadi.

Dina urutan janten dina garis kalawan Émbaran Fair lila urang bakal nyandak peta responsif handap, kudu hiji breach data lumangsung:
Urang bakal ngabéjaan via email
      Dina poé bisnis 7
Urang bakal ngabéjaan ka pamaké via iber di-situs
      Dina poé bisnis 7
Simkuring oge satuju kana Redress Prinsipna Pribadi anu merlukeun individu boga hak jum'atan ngudag hak enforceable ngalawan kolektor data na prosesor anu kalah ka taat ka hukum. Prinsip ieu merlukeun teu ngan éta individu boga hak enforceable ngalawan pamaké data, tapi oge nu individu gaduh recourse ka pangadilan atawa instansi pamaréntah pikeun nalungtik jeung / atawa ngadawa non-minuhan ku prosesor data.


BISA spam Act


Bisa-spam Act mangrupakeun hukum nu susunan aturan keur email komérsial, ngawangun syarat pikeun pesen komérsial, témbong panarima hak mibanda surelek dieureunkeun ti keur dikirim ka aranjeunna, sarta mantra kaluar hukuman tangguh pikeun pelanggaran.

Urang kumpulkeun alamat surélék anjeun dina urutan ka:
      Kirim surélék informasi, ngabales inquiries, sarta / atawa requests séjén atanapi patarosan
      Pasar ka milis urang atawa nuluykeun pikeun ngirim surelek ka klien kami sanggeus urus aslina geus lumangsung.
Janten luyu jeung CANSPAM, urang satuju kana di handap:
      Teu make subjék palsu atawa nyasabkeun atawa alamat surélék.
      Identipikasi dipilampah sakumaha hiji iklan di sababaraha cara nu lumrah.
      Kaasup alamat fisik markas bisnis atawa situs urang.
      Ngawas jasa marketing email pihak-katilu pikeun minuhan, upami salah ieu dipaké.
      Ngahargaan milih-kaluar / requests unsubscribe gancang.
      Ngidinan pamaké pikeun unsubscribe ku ngagunakeun link di handap unggal surélék.

Mun iraha wae maneh hoyong unsubscribe tina narima surelek hareup, anjeun tiasa surélék kami di
      Turutan parentah di handap unggal surélék.

sarta kami geuwat ngaleupaskeun anjeun tina ALL susuratan.



ngahubungan Us

 

Mun aya patalékan ngeunaan kawijakan privasi ieu, anjeun bisa ngahubungan kami nganggo inpormasi nu di handap.

androbox.org

 

advertisements