Dijual!

Xiaomi MI BOX S

$53.75

Mésér dina AliExpress

gambaran

Powered by Android 8.1 pikeun punjil Fungsionalitas

Mi Box S didamel ku Android 8.1, gampang dianggo sareng ngarojong milarian sora
sareng Chromecast ogé ngirimkeun eusi dunya sakumna kulawarga tiasa dinikmati

 

kotak1_04

Aksés Ton Kandungan

Cocog sareng rébuan aktip, masihan anjeun aksés kana ton video premium
jasa sareng aliran konstan eusi anyar anu seger

 

kotak1_06kotak1_081222

SmartCast

Nyirikeun kana pangalaman anu langkung ageung, langkung saé

kotak1_10

Asistén Gloogle

 

Kalayan Asisten Google, anjeun tiasa ngaksés hiburan, gancang ngajawab waleran sareng alat-alat di sekitar bumi. Ngan pencét tombol téma dina jarak jauh anjeun kanggo ngamimitian.
* Google mangrupakeun mérek ti Google LLC.

 

kotak1_11

 

Kajelasan High 4K HDR

Fitur téknologi 4K HDR panganyarna sareng pangolahan 4K-laju tinggi dugi ka 60fps playback. Ngarasakeun hiji pangalaman nempoan sinar ultra-high, hirup gaya hirup

kotak1_13

Audio Audio, nempatkeun anjeun dina aksi

Dolby sareng DTS ngirimkeun crisper, sora sakuriling tilu diménsi

kotak1_15kotak-950

Performance tinggi

gudang Kamampuh

Pasang ton aktip hébat, nonton potongan panjang, sareng maén
kaulinan langkung nalika mikaresep kinerja sareng stabilitas langkung gancang

kotak1_17Nganggo Sambungan kabel sareng kabel

Nyokong Wi-Fi, Bluetooth, sareng sambungan USB, nganteurkeun

 

kotak1_18kotak1_19_20181212185420

未 标题 -3
advertisements

1 review pikeun Xiaomi MI BOX S

  1. Emma -

    Hello,

    Ich wollte einige sehr wichtige Neuigkeiten über unser zukünftiges Wohlergehen mitteilen, maot sich im Internet verbreitet haben.

    Das ist eine gutte producte.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *