Syarat panggunaan

perkenalan

istilah jeung kaayaan ieu ngatur pamakéan Anjeun ngeunaan ramatloka ieu; ku ngagunakeun ramatloka ieu, anjeun nampi istilah jeung kaayaan ieu dina pinuh. Lamun teu satuju kalayan istilah ieu jeung kaayaan atawa bagian tina istilah jeung kaayaan ieu, anjeun moal kedah nganggo ramatloka ieu.

[Anjeun kedah sahenteuna umur 18 taun pikeun ngagunakeun wéb ieu. Kalayan ngagunakeun situs wéb ieu [sareng ku satuju sareng istilah sareng kaayaan ieu anjeun] anjeun ngajamin sareng ngawakilan yén anjeun sahenteuna umur 18 taun.]

[Situs wéb ieu nganggo cookies. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu sareng satuju kana istilah sareng kaayaan ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies AndroBox.org urang saluyu sareng istilah [kabijakan privasi / kabijakan cookies] AndroBox.org.]

Lisensi pikeun nganggo wéb

Kacuali henteu dinyatakeun, AndroBox.org sareng / atanapi anu gaduh lisénsina gaduh hak milik intelektual dina situs wéb sareng bahan dina situs wéb. Tunduk kana lisénsi di handap, sadaya hak harta intelektual ieu ditangtayungan.

Anjeun tiasa ningali, undeuran kanggo ngan ukur caching, sareng nyitak halaman [atanapi [OTHER CONTENT]] tina situs wéb pikeun anjeun nyalira, dumasar kana larangan anu ditétélakeun di handap ieu sareng di tempat sanés dina istilah sareng kaayaan ieu.

Anjeun teu kedah:

  • ngarang deui bahan tina situs wéb ieu (kalebet republik dina situs wéb anu sanés);

  • ngajual, nyewa atawa sub-lisénsi bahan tina website;

  • némbongkeun bahan mana wae ti ramatloka di publik;

  • baranahan, duplikat, nyalin atanapi nyebarkeun bahan naon dina situs wéb ieu pikeun tujuan komérsial;]

  • [edit atanapi sanésna ngarobih bahan naon dina situs wéb; atawa]

  • [ngistribusikeun deui bahan tina situs web ieu [kecuali kontén anu khusus sareng sacara éksprés, disayagikeun kanggo pengedaran].]

[Dimana eusi khusus disayogikeun pikeun panyaluranana, panginten tiasa dikedalkeun deui [dina organisasi anjeun].]

pamakéan ditarima

Anjeun teu kedah nganggo ramatloka ieu jalan naon nu nyababkeun, atawa bisa ngakibatkeun, ruksakna ramatloka atanapi impairment tina kasadiaan atawa diakses tina website; atanapi sagala cara nu dibeunangkeun, haram, curang atawa ngabahayakeun, atawa dina sambungan kalayan sagala Tujuan atawa aktivitas dibeunangkeun, haram, curang atawa ngabahayakeun.

Anjeun teu kedah nganggo ramatloka ieu nyalin, toko, host, ngirimkeun, ngirim, pamakéan, nyebarkeun atanapi ngadistribusikaeun bahan mana wae anu diwangun ku (atawa anu numbu ka) spyware sagala, virus komputer, kuda Trojan, cacing, logger keystroke, rootkit atanapi sejenna software komputer jahat.

Anjeun kedah henteu ngalakukeun kagiatan pangumpulan data anu sistematis atanapi otomatis (kalebet tanpa scraping watesan, pertambangan data, ékstraksi data sareng panén data) atanapi anu aya hubunganana sareng situs wéb ieu tanpa admin milih naskah AndroBox.org.

[Anjeun teu kedah nganggo ramatloka ieu ngirimkeun atawa ngirim komunikasi komérsial unsolicited.]

[Anjeun kedah henteu nganggo situs wéb ieu pikeun tujuan anu aya hubunganana sareng pamasaran tanpa pangurus tinulis WordPressBox.org.]

[Aksés aksés

[Akses ka daérah tertentu tina situs wéb ieu diwatesi.] AndroBox.org ngagaduhan hak pikeun ngawates aksés ka [wilayah] situs wéb ieu, atanapi sesana halaman wéb ieu, dina diskriminasi admin AndroBox.org.

Upami AndroBox.org nyayogikeun anjeun ka ID sareng kecap aksés pikeun ngaktifkeun anjeun aksés kana situs-situs anu diwateskeun atanapi eusi atanapi jasa anu sanés, anjeun kedah mastikeun yén ID pangguna sareng kecap akses dirahasiaan.

[AndroBox.org tiasa nganonaktipkeun ID pamaké sareng kecap akses anjeun dina AndroBox.org admin budi tunggal tanpa aya bewara atanapi penjelasan.]

[Eusi pamaké

Dina istilah jeung kaayaan ieu, "eusi pamaké anjeun" hartina bahan (kaasup tanpa téks watesan, Gambar, bahan audio, bahan video tur bahan audio visual) nu ngalebetkeun ka ramatloka ieu, keur kaperluan naon.

Anjeun masihankeun ka AndroBox.org ka dunya, lisénsi, teu ekslusif, bebas lisénsi royalti pikeun ngagunakeun, ngahasilkeun deui, adaptasi, nyebarkeun, narjamahkeun sareng nyebarkeun kontén pamaké anjeun dina média anu atos aya atanapi engké. Anjeun ogé masihan hak kana AndroBox.org pikeun sub-lisénsi hak ieu, sareng hak nyandak tindakan pikeun ngalanggar hak ieu.

Eusi pangguna anjeun henteu kedah haram atanapi haram, henteu kedah ngalanggar hak hukum pihak katilu mana waé, sareng henteu kedah sanggup nimbulkeun tindakan hukum naha ngalawan anjeun atanapi AndroBox.org atanapi pihak katilu (dina unggal kaayaan dina hukum anu berlaku) .

Anjeun teu kedah ngalebetkeun sagala eusi pamaké kana ramatloka anu mangrupa atawa geus kantos subyek sagala cara ngagawe légal kaancam atawa aktual atanapi keluhan sejenna sarupa.

AndroBox.org ngagaduhan hak pikeun ngédit atanapi ngahapus bahan anu dikirimkeun kana situs wéb ieu, atanapi disimpen dina server admin AndroBox.org, atanapi di-host atanapi dipedar dina situs wéb ieu.

[Padahal hak admin admin AndroBox.org dina istilah sareng kaayaan ieu hubunganana sareng eusi pamaké, AndroBox.org henteu ngalakukeun pikeun ngawas panyebaran eusi sapertos kitu, atanapi publikasi kontén sapertos na, situs web ieu.]

no HARANSI

Website ieu disayogikeun "sapertos anu" tanpa aya perwakilan atanapi garansi, dinyatakeun atanapi tersirat. AndroBox.org henteu ngajantenkeun perwakilan atanapi garansi dina hubungan wéb ieu atanapi inpormasi sareng bahan anu disayogikeun dina situs wéb ieu.

Tanpa aya prasangka ka umumna paragrap anu baheula, AndroBox.org henteu ngajamin yén:

  • ramatloka ieu bakal terus aya, atawa aya pisan; atawa

  • informasi dina ramatloka ieu geus réngsé, leres, akurat atawa non-nyasabkeun.

Henteu aya anu aya dina situs wéb ieu, atanapi anu dimaksud pikeun ngasuh, pitunjuk ngeunaan naon waé. [Upami anjeun peryogi nasihat ngeunaan hubunganana ngeunaan masalah [hukum, finansial atanapi médis] anjeun kedah konsultasi ngeunaan ahli anu cocog.]

Keterbatasan liability

AndroBox.org moal tiasa nanggung jawab ka anjeun (naha handapeun hukum kontak, hukum panyawat atanapi sabalikna) anu aya hubunganana sareng eusi, atanapi nganggo, atanapi upami teu aya hubunganana, situs web ieu:

  • [nepi ka situs wéb anu disayogikeun gratis, pikeun karugian langsung;]

  • keur naon leungitna teu langsung, husus atawa consequential; atawa

  • keur naon karugian bisnis, leungitna sharing, panghasilan, kauntungan atawa tabungan diantisipasi, leungitna kontrak atanapi hubungan bisnis, leungitna reputasi atanapi goodwill, atawa leungitna atawa korupsi informasi atawa data.

Watesan ieu tanggung jawab dilarapkeun upami AndroBox.org parantos disarios sacara écés ngeunaan rugi poténsial.

iwal

Teu aya anu aya dina situs web ieu panolak waktos anu ngaluarkeun atanapi ngabateskeun garansi anu disebatkeun ku hukum anu janten hukum éta ngaluarkeun atanapi ngabatesan; sareng teu aya anu dibantah dina situs wéb ieu bakal ngaluarkeun atanapi ngabatesan tanggung jawab admin AndroBox.org ngeunaan naon waé:

  • maot atanapi kacilakaan pribadi disababkeun ku AndroBox.org admin lalawora;

  • panipuan atanapi panipuan anu salah dina bagian tina AndroBox.org; atanapi

  • masalah anu éta haram atanapi henteu ngalanggar AndroBox.org pikeun ngaluarkeun atanapi ngabatesan, atanapi usaha atanapi usaha pikeun ngaluarkeun atanapi ngabatesan, éta tanggel waler.

Reasonableness

Kalayan ngagunakeun situs wéb ieu, anjeun satuju yén éksprési sareng watesan pangangguran anu ditétélakeun dina wacana situs wéb ieu lumrah.

Upami anjeun henteu nganggap aranjeunna lumrah, anjeun kedah henteu nganggo situs wéb ieu.

pihak séjén

[Anjeun nampi éta, salaku éntitas tanggung jawab terbatas, AndroBox.org ngagaduhan kapentingan ngawatesan tanggung jawab pribadi patugas sareng karyawan na. Anjeun satuju yén anjeun moal kéngingkeun klaim pribadi ngalawan perwira admin AndroBox.org atanapi karyawan ngeunaan karugian anu anjeun sangsara dina website éta.]

[Tanpa aya prasangka pikeun paragraf anu kasebat,] anjeun satuju yén watesan garansi sareng tanggel waler anu aya dina wacana situs wéb ieu bakal ngajagi perwira admin AndroBox.org, karyawan, agén, subsidiaries, penerus, nugaskeun sareng sub-kontraktor ogé AndroBox. org.

dibekelan Unenforceable

Upami aya panyayapan wacana situs wéb ieu, atanapi dipanggihan, henteu kabiasaan dina hukum anu berlaku, éta moal mangaruhan penegak ketentuan kontéks situs wéb ieu.

Indemnity

Ieu ku anjeun nanggungkeunkeun AndroBox.org sareng migawe AndroBox.org pikeun mayar sateuacana karugian, karusakan, biaya, liabilitas sareng perbelanjaan (kalebet tanpa watesan sah légal sareng jumlah anu dibayar ku AndroBox.org ka pihak katilu dina ngalaksanakeun klaim atanapi sengketa dina naséhat penasihat hukum AndroBox.org) ditanggung atanapi ditanggung ku AndroBox.org timbul tina sagala pelanggaran ku anjeun tina sagala syarat ieu sareng syarat [, atanapi timbul tina klaim anu anjeun parantos ngalanggar sagala peruntukan ieu istilah sareng kaayaan].

Breaches tina istilah jeung kaayaan ieu

Tanpa aya prasangka ka admin dina hakBBox.org dina istilah sareng kaayaan ieu, upami anjeun ngalanggar istilah sareng kaayaan ieu, AndroBox.org tiasa nyandak tindakan sapertos AndroBox.org dianggap pantes pikeun nganyahokeun pelanggaran éta, kalebetna ngagantungkeun aksés anjeun ka website éta, nyaram anjeun aksés kana situs wéb, meungpeuk komputer nganggo alamat IP anjeun tina aksés kana situs wéb, ngahubungi panyadia jasa internét anjeun pikeun ngaharepkeun aranjeunna ngahalangan aksés anjeun kana situs wéb sareng / atanapi ngadamel cara ngagawe pangadilan ngalawan anjeun.

pariasi

AndroBox.org tiasa ningali istilah sareng kaayaan ieu ti jaman-ka-jaman. Istilah sareng syarat anu dirévisi bakal dilarapkeun kana panggunaan situs web ieu ti mimiti terbitan istilah sareng syarat anu dirévisi dina situs wéb ieu. Punten parios kaca ieu sacara teratur pikeun mastikeun anjeun wawuh sareng vérsi anu ayeuna.

tugas

AndroBox.org tiasa nransfer, sub-kontrak atanapi atos ngurus hak admin sareng / atanapi kawajiban admin AndroBox.org dina kaayaan sareng syarat ieu tanpa ngawartosan anjeun atanapi nampi idin anjeun.

Anjeun bisa jadi teu mindahkeun, sub-kontrak atawa lamun heunteu nungkulan hak-hak anjeun jeung / atawa kawajiban dina istilah jeung kaayaan ieu.

Severability

Upami nyayogikeun syarat-syarat sareng kaayaanana ieu ditangtukeun ku mana-mana pengadilan atanapi otoritas kompeten anu sanés ngalanggar hukum sareng / atanapi anu henteu katahuan, syarat-syarat sanésna bakal diteruskeun. Upami aya panyanggupan anu teu sah sareng / atanapi anu teu kalaksanakeun bakal janten hukum atanapi tiasa dikuatkeun lamun bagian éta dihapus, bagian éta bakal dihapus, sareng sesa rezekina bakal diteruskeun.

perjangjian sakabéh

Istilah sareng syarat ieu sadayana kasepakatan antara anjeun sareng AndroBox.org berhubungan sareng anjeun ngagunakeun halaman wéb ieu, sareng ngajantenkeun sadaya perjanjian sateuacanna ngeunaan panggunaan situs web ieu.

advertisements